Lijm laten verwijderen

Het verwijderen van lijm kan een behoorlijke klus zijn wanneer u niet beschikt over de juiste machines en kennis van het product. Standaard hebben wij onze voertuigen uitgerust met diverse gereedschappen voor het verwijderen van lijm. Schrapers, schuurmachines en segment diamant schuurmachines, wij kunnen dan ook voor u razend snel de lijm verwijderen.

Lijm zelf verwijderen

Wij horen elke dag hoe mensen het eerst zelf hebben geprobeerd, helaas werkt dit met regelmaat niet gunstig. Cola, water, hete lucht föhn, chemicaliën etcetera. Wanneer uit eindelijk de lijm op de verkeerde wijze wordt behandeld, is het steeds moeilijker deze op een goede manier te verwijderen. Het kan juist zijn dat lijmen vaster en vaster gaan zitten door de verkeerde behandeling.

Tips en advies voor het verwijderen van lijm

Als u een tip of advies wilt voor het verwijderen van lijm, adviseren wij u, laat oude lijm verwijderen. Zelf eraan beginnen kan dan ook zorgen dat het juist prijziger wordt. Chemicaliën zoals lijm oplosser werken alleen bij lijm op oplos basis, slecht voor uw gezondheid en het milieu. daarnaast werkt het veel al NIET.

Ontruiming Service Wolter maakt gebruik van segment diamant schuren om lijm te verwijderen. Door middel  van de juiste kennis van lijm en de beschikking over een modern machine park kunnen wij u snel en accuraat van dienst zijn. Op korte termijn is vaak “gewoon “mogelijk.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons bellen of gebruik maken van het contactformulier van onze website.